Inredning

Detta finner man på micron hemma hos oss. Det är den senaste inrednings trenden från Milano ;) 
Nej men skämt och sido. Håller på att bli tokig på mig själv då jag konstant glömmer bort att ta det där jädrans pillret. Det är den enda medicinen som jag ska ta regelbundet, och jag glömmer var och varannan dag. Så nu har jag min trendiga påminnelse på micron så jag förhoppningsvis inte glömmer det igen. 
 


Xoxo Ida Forsberg 
 

Frukost dejt

Fanny och Emelie kom hit kl 10.00 i morse och käkade frukost. Det var hur mysigt som helst att få äta lite färskt bröd och dricka lite nybryggt kaffe. Ekan låg så fint på golvet och jollrade så vi fick äta i en timme i lugn och ro. Sedan har vi bara suttit och snackat en hel del. allt från ammning till bajs och fest. Själv längtar jag oändligt till den dagen jag kan gå ut på krogen och verkligen ska få släppa loss och inte behöva tänka på morgondagen. Det ska bli så kul. Sedan klippte jag även Fannys hår som var en total katastrof, men vi fixade till det. Snart bär det av för att äta lite middag ute på stan. Rickard ska nämligen ha möte med sin förening och jag vet med mig att om jag inte följer med och äter så kommer det inte bli någon middag för min del idag. Då kommer jag bara att sätta mig och käka godis och mackor, inte så hälsosamt.
 
Här är en bild på skrutten när han fortfarande inte ens var en dag gammal.
 
Xoxo Ida Forsberg

Gårdagens

Igår var vi på en promenad inne på söder sedan var det middag hemma hos svärföräldrarna. Vi invigde då lite nya kläder
 
Body HM basic
Byxor Lindex Rean 35kr
 

rensa

herregud, känns som att det enda jag gör hela tiden är att rensa. Och nu måste jag till och med sätta mig och rensa mobilen då jag inte har någon plats kavar på den, typiskt... kan inte ens ta en bild längre. Har sedan Ekan kom tagit 2000 bilder det betyder 1000 bilder per månad och då har vi inte ens gjort något speciellt. Men men nu ska bilderna väck så jag kan få plats med lite nya och finare bilder på honom.

vecko planering

Så här ser min kommande vecka ut hittils. För en gångs skull så är det en ganska skön och slapp vecka som jag har framför mig.
Xoxo Ida Forsberg

Öf

I onsdags så var vi på öppna förskolan för första gången. Det var helt fantastiskt att få komma hemifrån samt att få lila Ekan sysselsatt. Även fast han fortfarande är lite för liten för att uppskatta det så var det väldigt skönt för min del. Det var så trevligt att vi redan nästa vecka ska iväg igen, men då pröva på ett annat ställe. Då blir det liljeholmen hoppas den är lika bra som stadsmissionens

Xoxo Ida Forsberg 

Morgon

Idag ställdes väckarklockan för första gången på väldigt länge. Trodde jag skulle känna mig väldigt trött. Men tror jag har mer energi än vanligt. Det kan ju i och färdig bero på att jag ska till Ikea nu med Fanny. Längtar redan tills vi är där och får kika runt. 

Nu får ni ha en toppen dag 

Morgon

Såhär pigga och glada är vi på morgonen. Bara att gå upp nu då. Men ska inte klaga, klockan är ju 10 faktiskt. 
Xoxo Ida Forsberg 

Ingen mamma

Är så skönt att ha Rickard. Känner mig så trygg med honom. Och det är helt underbart att känna att han kan ta Ekan och jag behöver inte ens ringa. 
Så idag släppte vi mamma rollen och jag fick gå ut och äta och njuta av ett glas vin. Ärligt talat glömde jag nästan helt bort att jag för bara 7 veckor sedan födde barn. 



Morgon mys

Ligger i sängen och morgon myser. Inte sådär jätte fel att fortfarande ligga i sängen kl 10. Nu är det dags för mamma att få i sig lite frukost hon med :) 


Promenad

Har på förmiddagen varit ute i rusk vädret på en promenad. Så himla skön, vaknar verkligen till då. Men det blev ingen super lång promis, bar 45 min. Sen var det bara hem i med lite mat och sedan iväg igen. 


Ser ganska mysigt ut i vagnen 
Xoxo Ida Forsberg 

Äventyr

Nu är vi ute på resande fot igen. Denna gången bär det av till Rickards landställe. Och det med en skräck blandad förtjusning. Vi ska nämligen vara där i fem dagar och det känns lite läskigt att lämna tryggheten hemma. Vi har ju varit ute tidigare men aldrig över natten. Det är mycket som ska tänkas på blöjor, och alla d-droppar och annat ska med. Och på tal om alla kläder dom ska med då man inte kan tvätta. Men det känns ändå väldigt bra.

Nu får ni ha en fortsatt trevlig start på det nya året :) 


Xoxo Ida Forsberg