Ikea

Idag blir det Ikea i detta ruskväder. Det ska bli en ny hylla till Ekan och lite ny inredning till lådorna i köket. Har verkligen ingen lust med något idag trots att jag vet att dammsugaren skulle behöva rastas här hemma, kanske får väntas till imorgon. 


Igår hängdes det upp lite tavlor på väggen. Alla kom inte upp för att det ska in en avlastningsbord under så vi får se då hur vi ska hänga upp resten av tavlorna så det matchar fint med bänken. Men ville få upp lite innan Rickard åkte iväg till Finland för att jobba där i två veckor. 

Xoxo Ida Forsberg 



Sovmorgon

Idag bestämde sig Ekan för att gå upp klockan 6 me som tur var så bestämde han sig för sovmorgon. Så har fått sovs fram tills nu skönt. Vi håller bara på att fixar här hemma. Det är som om att det aldrig tar slut. 

Dags att gå upp nu för lite frukost för båda. 


Detta är bästa prylen. I denna fick han mango och hallon igår och det blir lite kladdigt så ett bad efteråt fick det bli ;) 

Xoxo Ida Forsberg 



Flytt

I lördags gick det stora flyttlasset med saker. Så nu har vi äntligen blivit täbybor. Vi är så nöjda med vårt köp.

Och nu har äntligen soffan kommit. Dock något större än vad vi förväntade oss så nu får vi planera om lite. 


Fler bilder kommer på soffan när den är klar. För det ska bli lite nya kuddar,matta  och ett nytt soffbord. 

Xoxo Ida Forsberg 



Nyckel

Imorgon får vi nyckeln till nya lägenheten. Ska bli då kul att äntligen få åka dit igen och denna gången är det vår lägenhet. Vårat alldeles egna!!! 

Som sagt, i och med flytten så är det sjukt rörigt här och jag har inte koll på ens hälften av alla saker. 
Vi var i alla fall iväg idag för att hämta en fåtölj vi köpt på blocket. Är super nöjd me köpet, tänkte bara färga den grå eller svart så den blir helt perfekt. 


Ekan inviger fåtöljen här hemma. Den verkar hamna på plus sidan. 

Xoxo Ida Forsberg