Pale greenblue jeans

Var precis inne i flätan och investerade i ett nytt lack. Fick bli detta från depend (371) 

På bilden är det lackat 2ggr och skulle nog behövas en tredje gång för full täckning och önskat resultat. 

Xoxo Ida Forsberg 



Fynd

Uch, tycker aldrig att jag hittar några bra baby kläder när jag är ute på stan. Eller det finns massa med fint men det finns inget köns neutralt känns det som. Sedan tycker jag att det är dyrt, varje plagg ligger runt 100kr och så ska man ha en del ombyten om man inte har lust att tvätta varje dag. Och det är verkligen inte vad jag vill spendera på, för det kommer ju bara att användas någon månad.
Så igår gick jag och min kille på en secondhand runda på stan efter jobbet. Vi lyckades fynda ett par byxor för 25kr och en kofta för 50kr. Det känns mycket mer okej pris. Tänkte handla på mellandagsrean sedan, där brukar man kunna göra en hel del fynd. Jag hittade till mig själv igår en kofta, halsduk och tröja allt det för 150kr och det ser helt oanvänt ut.

Så ett tips till er alla blivande mammor där ute som inte har lust att lägga en förmögenhet på nya kläder som sedan inte kommer att användas speciellt länge, SECONDHAND SHOPPA!!!




Xoxo Ida Forsberg 


Hållbart nagellack

Sitter inte nagellacket? Flagnar det av efter bara en dag? trots både under och överlack?

Då kan det vara så att du inte har rengjort dina naglar ordentligt!

Ta en riktig omgång med nagelborsten och avsluta med att torka ut naglarna med aceton (Ja, ni läste rätt)

Är naglarna torra och helt rena så sitter nagellacket mycket mycket bättre, för det är nämligen så att fettet gör så att lacket glider av.

Xoxo Ida Forsberg


Ordning och reda

Fick tidigare i veckan en stor leverans med det sista jag kände att vi behöver innan bebisen kommer. Så nu börjar det bli super fint hemma och plutten kan få komma när den vill nu, för att jag är redo. Tänkte att jag ska visa er lite bilder på sakerna som har kommit och hur vi har inrett sovrummet. Men oftast så orkar jag inget när jag kommer hem, börjar bli väldigt trött nu. Men förhoppningsvis orkar jag med det till helgen. 

Xoxo Ida Forsberg 



Elements spa

Hej,
Nu är vi äntligen på spa och njuter för fulla muggar, med både te och frukt. Här ska vi vara hela dagen och bara njuta av varandra. Sedan blir det en indisk middag på söder. Och kanske lite party på kvällen då det ska firas att Rickards kollega har kommit hem efter att ha varit borta och rest i Asien med sin familj i ett år. Ska bli så himla trevligt att få träffa han igen. 

Ne nu ska jag återgå till avslappningen här på elements. 

Xoxo Ida Forsberg 




Kött gryta

Tillagning

Den här blev himla god!

600 g grytbitar av nöt
4 morötter, delade mitt itu
2-3 hela gula lökar
5 dl vatten
1 dl portvin
10 svartpepparkorn
10 enbär
2 köttbuljongtärningar
1 tsk salt
2 krm vitpeppar
1 msk soja
2 1/2 dl grädde
1 1/2 dl mjölk
maizena snabbredning

Bryn köttet i en stekgryta. Tillsätt allt UTOM grädde, mjölk och maizena. Sjud under lock ca 1 1/2 tim. Ta upp löken och morötterna. Tillsätt grädde och mjölk. Red av med maizenan. Lägg i morötterna igen (och löken) och låt puttra en liten stund till. Servera potatis och kokta grönsaker till.

Självklart kan i prova på och smaksätta efter eget önskemål 

Barnvagn

Åh, vad jag blir förbannad, att folk ska lägga sig i allt.
 
Blir så trött på att folk ska lägga sig i allt. Känns som om att så fort du blir gravid och ska ha barn så blir du som någon slags target för allas åsikter. ditten och datten behövs och behövs inte. Lägg inte pengar på det eller på det. Gör si och gör så. Såhär ska man göra när man uppfostrar ett barn. Ni behöver vara gifta, ha större lägenhet, körkort och bil. Ni behöver inte ha en spjälsäng (ungen kommer att sova i sängen ändå). Sedan att folk känner att de helt plötsigt får friheten att klampa in på ens personliga område och känna och klämma på magen, samt påpeka hur stor du har blivit. Det är absolut inte okej!!!, Skulle du gå fram till någon annan och klappa dem på magen och sedan säga oj vad du har gått upp i vikt... SÅ GÖR MAN BARA INTE!!!!
 
Men nu åter till det största av problemen. Rickard och jag har nu varit på NK för att beställa barnvagnen vi ska ha sedan. Och uppenbarligen är folk väldigt nyfikna på vad det är vi har beställ och framförallt vad den kostar. Och det är här alla åsikter kommer, att vagnen är för dyr.  Nu är jag så trött på att få höra detta, känner att man köper det man vill. Vill vi spendera massa pengar på en barnvagn så gör vi det. Som min kille sa så får man ju faktiskt bestämma om man vill ha sin lilla besis åka runt i en gammal volvo eller en rolls royce, inget svårt val för min del. Sedan är det våra pengar vi spenderar, inte era!!!! Och självklart handlar vi inte en vagn vi inte har råd med, vi kommer självklart att ha råd att handla alla andra nödvändigheter till vårt barn.
 
Oj, oj lite rörigt inlägg men men det får ni stå ut med.
 
Detta är barnvagnen vi har beställt. Det blev en Bugaboo Buffalo med en Off White färgad suflett.
Xoxo Ida Forsberg
 
/Oh, how I get pissed, people to meddle in everything.
I get so tired of people to meddle in everything. I feel that as soon as you get pregnant you become like some kind of target for everyone's opinions. this and that is needed and is not needed. Do not put money on it or on it. Do this and do that. You need to be married, have larger apartment, driving license and car.
Since people feel that they simply  given the freedom to tread upon one's personal area and feel and squeeze the stomach, as well as point out how big you've gotten. It is absolutely not okay!, Would you walk up to anyone and pat them on the stomach and then say oh, you've gained weight ...

But now back to the biggest of the problems. RicKard and I have now been on NK to order the stroller we will have. And obviously, people are very curious about what it is we have order and above all what it costs. And this is where all opinions starts that the cart is too expensive. Now I am so tired of hearing this. Do we want to spend a lot of money on a stroller, we do it. As my guy said, you actually gets to decide if you want your little baby ride around in an old Volvo or a rolls royce, not a tough choice for me. Then it's our money we spend, not yours!!

This is the stroller we have ordered. It became a Bugaboo Buffalo with an Off White colored Suflett.

Nailart från HM

H&M fick för ett tag sedan in otroligt mycket roligt till naglarna. Det updateras ständigt med de nyaste trenderna, så kika in på deras hemsida eller i någon av butikerna. Priserna ligger på otroligt plånboksvänliga 30-50 kr. Inte så farligt va?


Någon av er som kommer att inhandla lite nagelprodukter från H&M?

Xoxo Ida Forsberg

 

/Go check out H&M different naildecors, they at lovely.