En vecka

Idag fyller vår lilla skrutt en vecka. Det firar vi med en liten utflykt till Vallentuna för att hälsa på gammel mormor och morfar, medans PP (pappa pefken) är på magic turnering.

En sak man snabbt inser när man har barn är hur lite det faktiskt går att planera. Idag blev vi en timme sena men men. Hoppas det kommer att gå bättre snart. 


Mjölk muche 

Xoxo Ida Forsberg 

Bubbla

Äntligen har vi kommit in i lite rutiner. Ekan äter var 3:e timme, så äntligen vet vi hur vi ska planera våra dagar tillsammans.

Nu blir det lite soffmys på maten. 

Xoxo Ida Forsberg 

Avstängd

Hej. Vår lilla plutt har kommit till värden och är nu 4 dagar gammal. Det är kaos här, men amningen börjar äntligen komma igång. Fokus ligger på Ekan och sömn så kommer inte skriva här så mycket de kommande veckorna.


Xoxo Ida Forsberg 

Det blev en...

Pojke...


Xoxo Ida Forsberg 

Nu kör vi




Sömn

Ligger i sängen och försöker sova. Hel plötsligt känns det som att tröttheten försvunnit, behövde bara lägga huvudet på kudden. Åh jag som behöver sova för att orka ta mig igenom det som väntar. Har läst på lite om igångsättning och fet verkar inte ovanligt att de tar ca.48 timmar samt att de slutar i kejsarsnitt eller med sugklocka. Fy fasiken säger jag bara. Tur att Rickard kommer att vara med mig hela tiden <3

Xoxo Ida Forsberg 

Ps. Kommer antagligen att vara mycket dålig uppdatering de kommande dagarna. 

Smink - Förlossningen

Tänke visa er vad jag kommer att ta med mig i sminkväg till förlossningen. För mig känns en skir bas som der rätta, men samtidigt en mycket täckande concealer som ett måste. Tror inte att du kommer att se ut som den piggaste ;) Så i min sminkväska har jag satsat på basprodukterna, sedan arbetat ut med lite simplare produkter som bara kommer att pigga upp looken så man inte ser så trött ut. 
 
Jag vill ha en enkel bas som går snabbt att lägga och inte kräver så mycket. Kör därför på bb-creme med ett ganska täckande puder på så att man inte kommer se glansig ut på kort sedan.
Har plockat med mig lite shading och highlighting som jag bara kommer att lägga på kinderna med en rouge till. evl något på näsan. 
Sedan självklart en ögonbrynspenna och en higlighter under brynet.
Till ögonen har jag bara mascara och en ljus ögonpenna att lägga på vattenlinjen för att få ett piggare öga. Plockade även med en svart kajal för evl användning för att markera fransraden. 
En mjuk jumbo penna från VS som bara mjukar upp läppen och jämnar ut färgen. 
Självklart har jag plockat med mig min nagelbandscreme som jag inte skulle klara mig utan.
 
Denna sminkning med dessa produkter tar för mig ca 15 min att lägga, och det känns som en helt okej tid att frächa till sig inför besök och sig själv så klart :)
 
Är medveten om att bliden är något suddig men fick inte till någon bättre. 
 
XOXO Ida Forsberg
 
 

Energi

All energi känns som bortblåst nu. Har fram till för någon vecka orkat med att göra massor av saker men känner nu längre ingen lust till det. Hormonerna sprutar snart ut ur öronen på mig, och jag har totalt gått in i mig själv. Har inte träffat någon förutom min älskade på en vecka och känner faktiskt inte heller att jag vill det. Har iprincip slutat svara i telefonen helt och svarar endast på enstaka sms nu. Orkar inte med alla tusen samtal och frågor om det är dags. Känner mig nu i alla fall helt inställd på att bli igångsatt på fredag för att det känns som om sanolikheten att det händer något ikväll är liten. Måste sedan höja handen för den underbara kvinnokliniken på södersjukhuset. Var där i förra veckan och pratade om mina rädslor mm. inför förlossningen (jag vet lite i sista minuten men har inte vågat säga något tidigare). Fick då träffa en av de underbaraste människorna jag någonsin träffat. Hon var så otroligt lugn och förstående och stöttade mig super mycket. Hon ringde tidigare i vecka för att kolla om det hade hänt något, hon tyckte det var dags. När vi kommer in på förlossningen har hon sagt att hon ska försöka komma upp och hälsa på. Hon skulle även försöka komma in fast det är helg, hur underbart är inte det. Sedan ska hon även hjälpa till och ringa in till BVC och förklara situationen och se till så att jag får en samtalskontakt direkt efteråt. Så det jag ville komma till är att de som jobbar på kvinnokliniken är helt underbara, de tar sig tid till att hjälpa och det känns som att de verkligen bryr sig och gör sitt yttersta för att det ska bli så bra som möjligt. 
 
Ne nu ska jag återgå till mitt plockande här hemma.
XOXO Ida Forsberg

Peppar,peppar

Nu hejar vi på här. 13 dagar plus och det enda som gör detta uthärdligt är att veta att senast på fredag så kommer vi att starta en förlossning. Känner mig som en riktig latmask här hemma som bara ligger och slappar på soffan och inte gör något, ska i alla fall diska lite. 


Xoxo Ida Forsberg 

Tips: Få bort glittret på naglarna

Tycker ni som jag att det är superjobbigt att få glitter lacket? tyvärr brukar det vara så. Det sitter som berget och är näst intill omöjligt att få bort. Men här ska ni få ett tips!

Du behöver:

-Nagellacksremover

-Bomullpads

-Aluminumfolie

Gör såhär:

1. Häll nagellacksremover på bomullpadsen (ganska rikligt)

2. Snurra sedan in bomullspaden på fingertoppen/nagelack

3. Snurra sedan över aluminumfolie över padsen

4. Låt sitta cirka 10min

5. Dra av allting

6. Nu är nagellacket upplöst och du kan lätt torka av det med en bomullspad med lite nagellacksremover.

 

Detta är superbra! Man slipper stå och gnugga massor.

Xoxo Ida Forsberg


Blev inget

Blev inget hallonbladste. Var inne på hälsokosten och ärligt talat så verkade de knapt veta vad det var. Så det blev ett annat te som ska provas ikväll samt falukorvs fajitas till middag. Recept kommer förhoppningsvis komma upp imorgon :)

xoxo Ida Forsberg

Hallonbladste

Det är inte bara jag som börjar bli otålig i väntan på det lilla monstret. Telefonen går i ett, så nu vill vi verkligen att det här ska komma igång. 
 
Igår gjorde jag som sagt en hinnsvepning och förhoppningsvis ska örlossningen dra igång innom 48 timmar. Men orkar verkligen inte vänta längre så idag tänkte jag inhandla lite hallonbladste. Det ska tydligen kunna sätta igång ett värkarbete, men det kan vara så att det redan är lite för sent för mig nu ;) 
 
Hallonbladste innehåller ämnet Oxytocin vilket är samma ämne som kvinnor får i värkdroppet på förlossningen. Det som talar emot att hallonbladste skulle fungera så pass att det faktiskt får igång förlossningen är för att Oxytocin förgörs i tarmkanalen och det betyder att mängden Oxytocin man får i sig är alldeles för liten för att ge ett riktigt bra resultat. Det är också därför ges Oxytocin via nässpray eller drop när det ges av medicinska skäl.
Dock ska ändå tas i beaktande att den lilla mängd Oxytocin som ändå kroppen lyckas ta upp innan det förstörs ger sammandragningar så självklart är det ju värt att dricka. Drick 2-3 koppar om dagen. 
 
Det är olika rön beroende på vart man läser från när man kan dricka hallonbladste och hur mycket man ska dricka, men i snitt är att man ska börja ivecka 34/35. Börja med 2-3 koppar om dagen, känner du inte ut något resultat av det kan du öka antalet. 
Dock är det av stor vikt att teet bereds på rätt sätt då många "kokar" sönder det.
 
Så nu håller jag tummarna för att det finns på hälsokosten i Globen så att jag kan göra mig en kopp senare ikväll. Så återkommer jag om det ens är drickbart ;)
 
Xoxo Ida Forsberg

Gårdagens besök

God morgon!
Igår var jag som sagt på en överburenhetskontroll där man gjorde en del tester för att se att allt var bra med den lilla. När vi kom in så började de med att ta blodtrycket och sedan en CTG. För er som inte vet så är CTG en maskin man fäster på magen med gummiband. Det är två knappar var av ena mäter barnets hjärtljud och den andra mäter sammandragningar. Hjärtat slog på bra och sammandragningar vet jag ej om jag hade, i sådanna fall känner jag inte dem.
Efter det får man träffa en läkare som kollar på barnet med ultraljud. Eller de kollar egentligen inte så mycket på barnet utan letar med efter fostervatten så att det inte är för lite kvar, men det var det inte. Sedan kikade vi lite på bebbe men som vanligt var den inte så sammarbetsvillig så vi kunde inte se så mycket med än ryggraden och lite till. Efter det valde vi även att göra en vaginal undersökning och en hinnsvepning. Då fick vi reda på att livmodertappen var mogen samt att jag var öppen två centimeter öppen och hon kunde känna huvudet.
Sedan utförde hon hinnsvepningen så går ut på att man maserar livmodertappen. Det är ett sätt att starta det förlossningen naturligt. Man  lossar då på hinnsäcken barnet ligger i från livmoderhalsen. Detta stimulerar frisättningen av prostaglandiner, ett slags hormoner som sätter igång förlossningen. En hinnsvepning sätter inte igång en förlossning direkt men brukar ge resultat inom 48 timmar om den har gett effekt. Hinnsvepning kan göras var några gånger i veckan för att på så sätt hjälpa mognaden av tappen. Så nu väntar vi bara och ser om det kan ha någon efekt. Har i alla fall känt mig super lustig under natten. 
Sedan om inget har hänt före fredag så ska vi ringa in för att bli igångsatta då så förhoppningsvis så kommer vi att ha en lite redan på lördag. 
 
xoxo Ida Forsberg

Överburenhetskontroll

Hej på er!
 
Det bästa med denna vecka måste nog vara att vi kommer att ha en liten bebis innan den är slut. Idag ska jag nämligen på en överburenhetskontroll på specialmödrarvården på Södersjukhuset. Ska bli så spännande att få se det lilla monstret en sista gång till innan den förhoppningsvis vill hälsa på oss, jag vet att vi och många andra är väldigt längtansfulla i alla fall. Som ni ser i det tidigare inlägget så är jag 11 dagar över tiden, det betyder att jag är inne i gaviditetsmånad 10, så den lilla är varmt välkommen ut. Självklart hoppas jag att jag slipper bli igångsatt men längtan är så stor så att de kan med glädje få göra det imorgon om de vill ;) 
 
Nu längtar jag bara tills klockan ska bli 3 då jag ska dit och få reda på mer :)
 
xoxo Ida Forsberg

Nu kommer den snart

Snart är den lilla här. Längtar något otroligt mycket :) 

Xoxo Ida Forsberg 

Förvaring

Ett av våra stora problem i denna lilla lägenhet är förvaring. Så det känns som att det är en ständig kamp med alla prylar som behövs förvaras någon stans.Så även fast vår lilla inte har tittat ut än så fick min älskade en farsdag pressent av mig och monstret i magen. 
 
Det blev en slips hängare med plats för 12 st slipsar samt plats för någon slipsnål och manchettknappar. Perfekt att hänga in i garderoben brevid skjortorna. 
 
Finns att köpa på Mique för 119kr
 
Xoxo Ida Forsberg

Kalas

Fortfarande ingen bebis på G. Så ikväll blir det 60års kalas ute i Vallentuna. Det ska bli roligt, men det jobbiga är bara att jag mår pyton. Så hoppas jag orkar bara. 

Xoxo Ida Forsberg 

Baby shower

Tänkte bjuda på lite gamla bilder från min fantastiska baby shower som vi hade i början av september. Det var hur mysigt som helst och vi lekte massor av lekar och fikade massor med gott. Sedan fick vi en mängd med nödvändiga prylar till den lilla. 
 
Så här kommer en bildbomb från den eftermiddagen.
 
Hemma bakade tårtor och bullar :)
 
 
 
 
 
Bodysarna var en av tävlingarna, som då gick ut på att designa en egen body. Vi fick in riktigt fina och kreativa bodys. Tyvärr så stelnade färgen och blev hård så den lila kommer inte att kunna använda dem :/
 
 
 
 xoxo Ida Forsberg
 
 
 

EdP eller EdT

Skillnaderna på EdP och EdT är att dom har olika intensitet och hållbarhet.

Parfym är indelade i olika koncentrationer, den vanligaste mixen förutom doftoljan är alkohol eller en blandning av vatten och alkohol. Dessa koncentrationer kallas olika enligt följande:

  • Parfym-extrakt: 20-40% doftingredienser
  • Eau de parfum (EDP): 10-30% doftingredienser
  • Eau de toilette (EDT): 5-20% doftingredienser
  • Eau de cologne (EDC): 2-5% doftingredienser

Ju lägre koncentration desto mindre intensiv blir doften och desto kortare tid “sitter den i”.

När man talar om en parfym näms den ofta i olika doftnoter.

Toppnoter (kallas även huvudnoter) är de dofter som framträder direkt efter applicering. Eftersom dessa dofter är viktiga för det första intrycket, och därmed försäljningen av parfymen, läggs mycket möda på dem.Ofta är dessa dofter friska och/eller skarpa. De doftar starkt, men under väldigt kort tid eftersom de består av flyktiga ämnen som snabbt avdunstar.

Mellannoterna (kallas även hjärtnoter) går att förnimma en kort stund innan toppnoterna försvunnit. Hur länge detta dröjer varierar från parfym till parfym: det kan röra sig om allt från ett par minuter till flera timmar. Om toppnoterna ofta beskrivs som ”friska” och ”skarpa” är mellannoterna i allmänhet åt det mer runda och fylliga hållet.

Basnoter uppstår i samband med att mellannoterna klingar ut, och är en viktig del av parfymens helhet. Ofta är basnoterna till för att behålla och förstärka dofterna i topp- och mellannoterna. De tar lång tid på sig att framträda, och i många fall även lång tid på sig att klinga ut (en del basnoter kan t.o.m. förnimmas ett dygn efter att parfymen applicerats).

(källa: http://www.hittaparfym.se/ )

 
 
 
 
 

Broccolisoppa med ädelost och bacon

Igår provade vi på att göra en broccolisoppa. Den blev fantastiskt god och kommer deffinitivt att lagas här hemma igen.
 
Ingredienser:
600-700 g Broccoli
1 st Gul lök
2 st buljongtärningar (grönsak/höna)
1 L Vatten
3-5 st Vitlökar
2,5 dl matlagningsgrädde
150 g Ädelost
1 pkt bacon
Tabasco
ruccula
peppar och salt 
 
Så här gör man:
1. Fräs på lök och vitlök i en kastrull
2. Häll över vattnet och blanda ner broccoli och buljong och låt koka i ca 10 min
3. Stavmixa allt slätt och häll i matlagningsgrädden 
4. Låt koka upp och smaksätt efter behov
5. Knaperstek bacon och hacka ädelosten
6. Toppa med ruccula, ädelost, bacon och tabasco
 
Servera gärna med ett vitlöksbröd till.
 
 
Xoxo Ida Forsberg
 

Iittala

I söndags när vi var och firade farsdag hemma hos Rickards föräldrar så passade de på att fira min födelsedag också. Fick lite pressenter av mina underbar svärföräldrar då, blandannat dessa finna lycktor från Iittala som nu pryder fönsterbrädan i vardagsrummet fint. 
 
 
Xoxo Ida Forsberg
 
 
 

7dagar

Uch... Nu tycker jag att den lilla kan ta och komma ut. Sover så dåligt på nätterna och känner mig konstant trött. Det värsta är nog att det kommer att hinna bli stökigt här hemma innan han kommer. 


Ps. Undrar om man får OB tillägg för detta för det är sannerligen obekvämt.
 
Xoxo Ida Forsberg 

5 dagar över

Idag är 5 dagar sedan du var beräknad att komma. Den lilla visar inte ens några tecken på att komma ut inom en snar framtid heller. Så vi får nog vänta tålmodigt som vi gjort de senaste dagarna.
Var hos barnmorskan förra fredagen och då hade den äntligen fixerat sig med huvudet nedåt. Sedan kan man se väldigt tydligt att magen har sjunkit. Känner man efter rumpan nu ligger den minst 5cm längre ner i magen och den plitar inte upp riktigt lika mycket längre. Så vem vet den kanske vill komma snart. Men blir bara glad om den inte kommer idag ;) 


Xoxo Ida Forsberg 

Hoppas

Idag säger jag grattis till mig själv och hoppas för fulla muggar att den lilla inte bestämmer sig för att göra samma sak som mig för 21år sedan. 

Senare idag bär det in mot stan för att träffa mormor och strosa runt. Sedan blir det middag ute. 


Bjuder på en söt bild på min prins från röjningen på landet för en månad sedan. :) 

Xoxo Ida Forsberg 

French

Här är en liten bild på ett par naglar jag gjorde på mig själv nyss. Första gången jag faktiskt blir nöjd. Och den andra handen blev nästan lika bra ;)

Ps. Ingen lite bebis som har velat komma ut än 

Xoxo Ida Forsberg 

Starkt skinande hår

När det kommer till hår så kan bara styling produkterna göra en viss del. Men du behöver även äta rätt för att få ditt hår att bli starkt och skinande. 
Här kommer 6 tips på hur då får ditt hår att se strålande ut med hjälp av vad du äter. Beroende på hur fort ditt hår växer så kommer du att kunna se resultat redan efter 6 månader
 
  • Kikärtor 
De tillför mycket zink. Det är ett utmärkt val för vegitarianer so vill komma åt en järn rik protein källa, vilket är viktigt för tillväxten och repareringen av håret. Eftersom håret byggs upp på ett hårt protein som kallas keratin, så upplever man att folk som äter proteinsnål kost får ett svagare hår som växer långsammare. 
För att kunna ta upp näringen bäst så är det bra och man äter mycket c-vitamin till. (finns i frukt bla)
  • Kyckling
Kycklingbröst är en mycket bra källa för protein, och den är rik på b-vitaminer som bevarar det friska håret. Dessa vitaminer spelar en stor roll för skapandet av röda blodkroppar, de är de som transporterar syre och näring till kroppens alla celler, inklusive hårbotten. När kroppen får brist på B-vitaminer orsaker detta långsam tillväxt och svaga strån.
  • Linser 
De inehåller höga halter av både float och järn. Folat är en vattenlöslig B-vitamin som underlättar skapandet av röda blodkroppar. Järet är även viktigt då det vi brist kan orsaka svaghet, trötthet och håravfall. Detta är mycket viktigt för kvinnor under lingonveckan då vi ofta får ett kraftigt järn underskott.
  • Jordgubbar 
Appelsiner får ofta äran att vara bästa C-vitamin källa. Men viste du att bara 8 jordgubbar levererar hela 100% av ditt dagliga behov av C-vitamin. Vitaminen är nödvändig för att man ska kunna producera kollagen vilket hårsäckarna kräver för en otimal tillväxt. brist på detta kan ge dig spruckan och klyvna hårtoppar, så det är viktigt att inte få brist på detta om man vill behålla elsticiteten i håret.
  • Jordnötter
Du kanske har hört talas om fördelarna med biotin för hår hälsa i ett schampo annons, eller läse
r i en tidning att ta biotin tillskott kan göra ditt hår växa snabbare. Biotin är en B-vitamin so våra kroppar tillverkar själv i tarmen. En biotinbrist är därför mycket sällsynt, så tillskott är oftast onödigt om du äter en balanserad kost. Jordnötter är ett utmärkt val, eftersom de är också hög i B-vitaminer och folsyra, som bidrar till friskt hår.
  • Grönkål
Är den berikar källa till vitamin A som är nödvändig för celltilväxt och omsättning. Brist på detta kan leda till tråkigt, livlöst hår och mjäll, vilket egentligen bara är torr hud. Du kan stek ett gäng eller två med lite olivolja och vitlök, eller prova min läckra recept för krispiga grönkål chips:
  • Skär eller riv färsk grönkål i bitar, lägg i ett enda lager på en plåt, dimma med olja spray och grädda i 200 grader i ca 10 minuter.
 
Xoxo Ida Forsberg
 
 
 
 

Ingen bebis än

Här händer det inte mycket. Igår var det the date och nu väntar vi bara tålmodigt på att det ska hända något. 
Nu är jag på väg ut till Solna för att hämta lite bebissaker mamma har handlat till mig i USA. Sedan ska jag till barnmorskan för en rutinkontroll. 
Efter det ska jag träffa Susanne och sedan ikväll blir det bio. Så jag har ett fullspäckat schema idag, så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med att få i mig någon mat, men det löser sig nog. 

Bugaboo åkpåse

Efter mycket om och men har vi kommit fram till vilken åkpåse vi ska ha. Det vi var ute efter var en påse som skulle uppfylla dessa krav:
  • passa i vår vagn både i ligg och sittdel.
  • Selen i sittdelen ska vara användbar
  • Varm
  • Vind och vatten avvisande
  • Den ska gå att växa i så vi inte behöver föpa en ny till nästa vinter
  • Formad efter sittdelen så den inte blir knöglig och glider runt
Vi kände då att Bugaboos egna nya high performanc åkpåsen passade oss perfekt. Den är dessvärre något dyrare än den genomsnittliga åkpåsen. Men innan kollade vi på en Voksi och den ligger i samma prisklass som denna. 
 
                                                      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
info om påsen:
  • väderbeständig tack vare högpresterande material
  • årstidsanpassas med två avtagbara överdrag
  • smutsskydd inuti skyddar mot smutsiga fötter
  • enkel fästning med kardborreband
  • används som åkpåse eller sittdyna på flera olika sätt
  • ytterfoder med Teflon® finish; vattenavvisande, oljeavvisande, vindtätt material som andas
  • vinteröverdrag: dunfyllning och vår- och sommaröverdrag: polyester
  • 2x2-vägs vattentätt blixtlås
  • justerbar dragsko för att ge skydd runt huvudet
  • kan maskintvättas i 30°C
Här är ett youtube klipp på hur den fungerar http://www.youtube.com/watch?v=4l2o3O7F0kc
 
Xoxo Ida Forsberg

Beräknad

Idag är den lilla beräknad att komma. Tror inte det kommer att hända så mycket, har inte känt några värkar eller sammandragningar än. Så idag kör jag på som vanligt. Ska träffa Fanny vid 12 och då blir det lite shopping i nacka forum sedan blir det vattengympa till kvällen. Sedan måste den där förbaskade förlossningsväskan packas. Får se om jag orkar lägga upp vad jag plockar med mig. Ni får ha det så bra så länge. 



Xoxo Ida Forsberg 

Sangenic blöjhink

 
Idag har vi varit och inhaldlat en blöjhink. Med tanke på att vi har skötbädden i sovrumet så känns det viktigt att det inte kommer komma ut någon som helst doft då det faktiskt ska gå att sova i rummet också. Vi kom därför fram till denna blöjhink efter mycket letande hit och dit. Den är en äv världens mest sålda blöjhinkar och den har fått mycket bra recentioner, det känns som om den håller det den lovar. Hinken kapslar in varje blöja separat för att det inte ska komma ut någon lukt. Sedan när man tömmer den kommer det att se ut som ett stort pärlhalsband av blöjor (mindre trevligt).
 
Här är en länk på hur blöjhinken fungerar http://www.youtube.com/watch?v=cEufoyGFSck
 
Rickard tycker den ser lite ut som R2D2 så det kommer säkert att bli ett senare projekt att måla om den till det. Undrar bara om tanken var att det var han eller jag som skulle göra det, spännande att se. 
 
Xoxo Ida Forsberg

 

Städ tant

Förstår inte riktigt hur man lyckas. Men det känns som om vi konstant städar här hemma. Det är en ständig kamp med damsugaren och alla prylar som finns över allt. Så imorgon har jag och min kille bestämt oss för att vi ska göra ett lite ryck här hemma och fixa i ordning lite så att det är beboligt här igen. 
Måste bara säga att jag är glad att vi inte hämtade vagnen tidigare än vad vi gjorde. Den tar oändligt med plats och det gör mig skogstokig. Kommer ju bli skillnad när den faktiskt kommer att användas men nu står den bara ivägen och samlar damm. 
 
Den dagen vi flyttar till större och har bätre ekonomi ska jag skaffa mig städhjälp.
 
 
Xoxo Ida Forsberg
 

Nagellack borttagningsmedel

 

Måste tipsa om världens smartaste nagellacksremover. Var väldigt skeptisk till denna i början men nu när jag har den hemma förstår jag inte hur jag har klarat mig utan den. Dessa "dip-in nagellacksremover" tar snabbt bort nagellacket genom att doppa fingret i vätskan som även har en slags skumgummi-bit i sig. Den är väldigt praktisk att använda till sina nagelverktyg som du bara doppar ner och vipps så kan du enkelt byta färg och design på naglarna. du kan även fylla på den med remover sedan.

Denna får 5/5 av mig.

Jag köpte min på Ullared för ca 40 kr men den finns även att köpa på bla. Kicks där den kostar ca.69kr.

Xoxo Ida Forsberg
 

Snabb halloween uppdate

På väg på party nu. Antagligen den sista på väldigt länge 



Xoxo Ida Forsberg 

Vecka 40

Idag gick vi in i vecka 40. Det börjar kännas tyngre och magen är konstant spänd och hård. Har fått lite kärleksmärken(bristningar) på magen, tur att de kommer att blekna med tiden. 


Xoxo Ida Forsberg 




Middag

Nu är jag äntligen klar för att gå på middag med svärföräldrarna. Det kanske blir det sista restaurangbesöket på länge nu ;) 
Här kommer två mobilbilder  på hur jag ser ut idag. 




Xoxo Ida Forsberg